Herstellingen

Snelherstel: bij softwareproblemen streven wij ernaar uw computer binnen de 2 werkdagen te herstellen!

Uw computer nog sneller nodig? Geen probleem: kies voor onze prioriteitsbehandeling.

U kan bij ons terecht voor allerhande herstellingen, ook als de computer of laptop niet bij ons is aangeschaft.

Trage computer

Na verloop van tijd vertraagt de computer. Wij kunnen deze terug versnellen door een aantal onderhoudstaken uit te voeren, zoals het versnellen van het opstartproces, het verwijderen van overbodige software ("crapware", toolbars, reclamesoftware,...).

Daarenboven kan de computer in vele gevallen ook nog versneld worden door hardware upgrades. Geheugen bijplaatsen of de harde schijf vervangen door een SSD-schijf zijn maar een paar mogelijkheden.

Herinstallatie

Mocht de computer onverhoopt te traag gaan of volledig "ontregeld" zijn kan er geopteerd worden om deze volledig te herinstalleren. Hierbij nemen wij een backup ("image" van de harde schijf en wordt deze vervolgens volledig gewist. Hierna installeren wij terug het besturingssysteem volgens onze hoge standaarden en plaatsen wij alle documenten terug.

Uw besturingssysteem zal dan terug werken en aanvoelen alsof uw computer net nieuw is.

Dit kan ook interessant zijn voor computers die niet bij ons zijn aangekocht en die van de fabrikant uit allerhande overbodige software bevatten. Deze vertragen de computer en nemen onnodig plaats in.

Virussen & spyware verwijderen

Virussen & spyware hebt u sneller dan u denkt. Bij de installatie van bepaalde gratis software installeert u vaak al dan niet onbewust gebundelde software mee die toolbars toevoegt aan uw browser en bedriegelijke boodschappen vertoont op uw computer ("Registry Optimizer", "SysTweak",...).
De vuistregel hier is: mocht het mogelijk zijn om uw computer te versnellen door geautomatiseerde software, dan had men dat wel ingebouwd in het besturingssysteem!

Wij kunnen al deze irritante en vertragende spyware verwijderen. We maken hiervoor gebruik van verschillende professionele software die alle data meermaals scant en alle schadelijke bestanden weghaalt.

Computer of laptop start niet meer op

Start uw computer niet meer op? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Door middel van uitgebreide hardware-testen en onze jarenlange ervaring kunnen wij deze accuraat vaststellen. Wij adviseren u dan ook graag of het herstellen van het toestel nog zinvol is in functie van de kostprijs en leeftijd van het toestel.

 

     

Herstellingen aan huis

Indien de verplaatsing naar de winkel voor u niet evident is komen wij ook graag bij u ter plaatse langs. U kan hiervoor bellen of mailen en een afspraak maken.

Afdrukken

FD-Computer is een computerwinkel uit Ichtegem met jarenlange ervaring. Wij bedienen onder andere Ichtegem, Eernegem, Torhout, Koekelare, Gistel, Oostende, Diksmuide, Aartrijke, Zedelgem,.. kortom geheel West-Vlaanderen.
Wij staan garant voor service en kwaliteit!

Openingsuren

Maandag

Gesloten
Dinsdag 09u - 12u 13u - 18u30
Woensdag   13u - 18u30
Donderdag   13u - 18u30
Vrijdag 9u - 12u 13u - 18u30
Zaterdag 9u - 12u 13u - 16u
Zondag Gesloten

FD-Computers

Bezoek ook

Copyright © FD-Computers bvba 2022

Login